Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

Merkez Efendi Mahallesi'nde, elektrik kablolarının yer üstünden trafoya bağlandığı görüldü. Bu durum, geçtiğimiz aylarda İzmir'de meydana gelen ve iki kişinin yağmur suyu nedeniyle açıkta kalan kabloların elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiği olayları hatırlatıyor. Gediz Elektrik, acil müdahale etti. 


Bakım ve onarım yapılmalı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Merkez Efendi Mahallesi'nde Optimus Kafe önünde elektrik kablolarının açık bir şekilde trafoya bağlandığı görüldü. Geçtiğimiz aylarda İzmir'de benzer bir olay sonrası yağmur suyunun etkisiyle iki kişinin ölümüne yol açtığı durum, Manisa'daki vatandaşlarda endişe yarattı. Vatandaşlar, elektrik kablolarının açıkta kalmasından dolayı yaşanan tehlikenin bir an önce giderilmesini talep ediyordu. Olayın ardından Gediz Elektrik yetkilileri, hızlı bir müdahale ile kablo hattını yer altına çekti. Manisalılar, bu tür ihmallerin tekrar yaşanmaması adına Gediz Elektrik'in altyapı, bakım ve onarım çalışmalarını artırmasını bekliyor. 

 
 

Muhabir: ALİ GÖZEN