Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Yunusemre Cumhuriyet İlkokulu okul öncesi öğrencileri sokak hayvanları için kulübeler tasarladı.

Sokak hayvanlarına karşı duyarlı ve merhametli bireyler yetişebilmesi adına Yunusemre Cumhuriyet İlkokulu okul öncesi öğretmeni Zeynep Demir, öğrencileri ve veliler bir araya gelerek kulübeler tasarladı. Öğretmen Zeynep Demir, öğrencilerin farkındalıklarını arttırmak, vicdanlı ve merhametli bireyler yetiştirmek amacında olduğunu söyledi.

Minik Öğrenciler Sokak Hayvanlarına Kulübe Yaptı (1)

“En büyük temennim vicdanlı ve merhametli bireyler yetiştirebilmektir”

Yunusemre Cumhuriyet İlkokulu’nda görev yapan Zeynep Demir, öğrencileriyle Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında yapmış olduğu bu projeyle öğrencilerine farkındalığı aşılamak istediğinin altını çizerek şunları söyledi; “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimle ve velilerimle beraber can dostlarımız için kulübeler tasarlıyoruz ve ihtiyacı olan bölgelere bırakıyoruz. Bu projeyi yapma amacımız ise sokak hayvanlarına yönelik sosyal farkındalığı geliştirmek ve bu farkındalığı arttırmak, doğayı bizlerle paylaşan minik dostlarımızın yaşam hakkına destek vermektir. En büyük temennim vicdanlı ve merhametli bireyler yetiştirebilmektir.” 

Bu mağazada gelinlik bin 500 TL bindallı bedava Bu mağazada gelinlik bin 500 TL bindallı bedava

Minik Öğrenciler Sokak Hayvanlarına Kulübe Yaptı (4)

Minik Öğrenciler Sokak Hayvanlarına Kulübe Yaptı (3)

Minik Öğrenciler Sokak Hayvanlarına Kulübe Yaptı (6)

Minik Öğrenciler Sokak Hayvanlarına Kulübe Yaptı (7)

Muhabir: ELİF YILDIRIM