Manisa’nın Gördes ilçesinde 14 Ağustos'ta çıkan yangının 4. gününde AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Mücahit ArınçGördes ve Salihli yangın alanlarını gezdi.

Mücahit Arınç, Gördes Ve Salihli Yangın Alanından Açıklama Yaptı (3)

Gördes orman yagının 3. gününden itibaren Salihli’yi de tehdit altına alarak 4. gününde devam ettiğini belirten Milletvekili Mücahit Arınç,

“Gördes ve Salihli ilçelerimizde başlayan yangın devam ediyor. Yangının ilk başladığı andan itibaren Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ve Manisa Valimiz Sayın Enver Ünlü ile irtibat halinde yangına müdahale çalışmalarını yakından takip ediyoruz.

Dün gece itibariyle yangın bölgesine intikal eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ahmet Gümen de tüm söndürme faaliyetlerini bizzat yönetiyor.

Biz de TBMM mesaimiz biter bitmez yangın bölgesine geçtik. Öncelikli amacımız yangını tamamen kontrol altına alıp söndürmek. Ardından hasar tespit çalışmalarına başlayacağız. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için devletimiz yangın anında olduğu gibi sonrasında da olanca gücüyle sahada olacak. Bizler de tüm çalışmaların takipçisi olacağız.

Yangın söndürme faaliyetlerine katılan tüm kahraman ekiplerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Manisa Valiliği'nden anlamlı program: Gaziler unutulmadı! Manisa Valiliği'nden anlamlı program: Gaziler unutulmadı!

Mali zararları karşılayabiliriz lakin yitirdiğimiz orman alanlarını, tarım alanlarını yerine koymak zaman alırken yitirdiğimiz canlarımızı telafi etmemiz mümkün değil. Bu sebeple meteoroloji şartları sebebiyle bilhassa önümüzdeki pazar gününe kadar vatandaşlarımızdan daha fazla hassasiyet göstermelerini istiyorum.

Birlik ve dayanışma içinde bugünleri de geride bırakacağız” açıklamalarında bulundu.

Mücahit Arınç, Gördes Ve Salihli Yangın Alanından Açıklama Yaptı (1) 

Muhabir: ALİ GÖZEN