Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor

Süper Amatör Küme ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekip son olarak geçtiğimiz sezon Kırkağaç Altay Spor Kulübü forması giyen Muhammet Can Dönmez’i kadrosuna kazandırdı. 20 maçta forma giyen 13 asist ve 4 gol kaydeden orta saha oyuncusu, kariyerine Donatımspor’da başladı. Salihli 45 Futbol Kulübü, Manisa 1965 Nurlupınarspor ve 45 Barbaros Gençlik ve Spor Kulübü formaları da giydi.

“Başarılı olmaya geldim”

Burada olduğum için çok mutluyum sözlerinde bulunan Dönmez,

“Burada olduğum için çok mutluyum. Başarılı olmaya geldim. Yıldızspor’u yakinen takip ettiğim için bildiğim bir aileye geldim. Burasını başarısı için elimden geleni yapacağım. İyi bir kadro yapılanmamız var. Başkanımıza, sportif direktörümüze ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum.”dedi.

“Eksik gördüğümüz yerlere transfer yapmaya devam ediyoruz”

Muhammet’in kırmızı-siyahlı formamızla başarılı olacağına inanıyoruz diyen Kulüp Sportif Direktörü Bülent Gökkaya ise düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada,

“Geçtiğimiz sezon Kırkağaç Altay Spor Kulübü forması giyen Muhammet Can Dönmez’de artık bizimle olacak. Eksik gördüğümüz yerlere transfer yapmaya devam ediyoruz. Muhammet’in kırmızı-siyahlı formamızla başarılı olacağına inanıyoruz. Sezonu açtığımız zamanda denemeye alacağımız isimlerde olabilir. İskeletimizi oluşturduk diyebilirim. Aramıza katılan başka isimlerde olabilir. Muhammet Can Dönmez’e takımımızda başarılar diliyorum ve her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU