17 Eylül Salı 2024 reyting sonuçları! 17 Eylül Salı 2024 reyting sonuçları!

Kardeşi Bahar Candan ile cezaevine giren ve sonradan 37 kiloya kadar düştüğü için tahliye edilen Nihal Candan gelen yorumlar üzerine sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Nihal Candan Isyan Etti Kanınız Soğusun Artık Yeter (1)

Son zamanlrda gündemnden düşmeyen Nihal Candan cezaevinden tahliye olduktan sonra gelen yorumlara daha fazla katlanamadığını açıkladı.  Tatile gittiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Candan, "Cezaevinden çıktı tatile gitti" yorumlarının gelmesi üzerine isyan ederek "ne para kaldı ne huzur" dedi. 

Nihal Candan Isyan Etti Kanınız Soğusun Artık Yeter (2)

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları için tutuklanarak cezaevine götürürülen Candan kardeşler gündemden düşmüyor. Candan Kardeşlerden Nihal anoreksiya hastalığına yakalanınca cezaevinden tahliye edilmişti. Hapishaneden çıktıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden tatil ozlarını paylaşan Nihal Candan'a 'hapishaneden   çıktı tatile gitti', 'kardeşi hapiste ama kendisi tatilde' şeklinde yorumlar yağdı. 

Nihal Candan Isyan Etti Kanınız Soğusun Artık Yeter (3)

"Canımla sınandım şimdi canım kanım kardeşimle"

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Nihal Candan;

"Ne para kaldı ne huzur artık beni salın zor nefes alıyoruz ne kadar kötü hissedebiliriz yarışmasının sonuna geldik çok kötü hissediyorum en kötü ben hissediyorum kime naptım bilmiyorum ama kanınız soğusun artık yeter ecelimle ölmek ahlaklı yaşayarak kuran 'da gecen adın cennetlerine gitmek istiyorum bunun dışında bir gelecek planım yok okuduğum okuldan da meslekten de soğudum artık canım memleketimden de hümanizm den de kendimden bile sıkıldım sadece tek Allah ve sağ tarafımdaki melekler var instagram da sizin olsun çok yorgunum çok 5ay fare deliğinde işlemediğim suçun acısını hala çekiyorum canımla sınandım şimdi canım kanım kardeşimle. Nefretiniz soğusun şanslı değilim beni pas geçin kötücül ruhlar ölüm haberime kadar haberimi yapmayın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ