Manisa kulüpleri arasında transfer de bu sezon adından en çok söz ettiren Nurlupınarspor, 4 yeni isim ile anlaşma imzaladıklarını açıkladı.

Soma’da 3x3 basketbol turnuvası tamamlandı Soma’da 3x3 basketbol turnuvası tamamlandı

Mavi Beyazlılar Nurullah Asi, Emre Yavaş, Ahmet Celal Bozyurt ve Muammer Umut Kezgin’i renklerine bağladı.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeyen hazırlanan 1965 Nurlupınarspor, yeni sezon için hız kesmeden transferlerine devam ediyor. İç ve dış transferlerine hız kesmeden devam eden kulüp, geçtiğimiz sezon formasını giyen golcüsü Nurullah Asi ile yeniden anlaştı.

Nurlupınarspor’a 4 Transfer Birden (1)

İç transferlerin ardından 3 yeni isimle anlaştığını duyuran Manisa Temsilcisi geçtiğimiz sezon Yunusemre Belediyespor forması giyen Muammer Umut Kezgin, Emre Yavaş ve Yıldızspor 45 Futbol Kulübü forması giyen Ahmet Celal Bozyurt ile anlaştıklarını duyurarak sözleşme imzaladı.

Nurlupınarspor’a 4 Transfer Birden (4)

“Kısa zamanda transferi noktalamak istiyoruz”

İlk defa Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek ola Nurlupınarspor’un Teknik Direktörü Ferdi Öztür, BAL’a renk katacaklarını söyleyerek;

 “Adım adım ilerliyoruz. Bize güç katacağını düşündüğümüz isimleri kadromuza kazandırıyoruz. Nurlupınarspor taraftar potansiyeliyle önümüzdeki sezon Bal Ligi’ne renk katacaktır. Kısa zamanda transferi noktalamak istiyoruz. Yeni sezon planlamasını yaptık. İyi bir hazırlık süreci geçirip, sezona arzuladığımız gibi başlamak istiyoruz” dedi.

Nurlupınarspor’a 4 Transfer Birden (3)

Muhabir: ELİF YILDIRIM