Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni ekibi 1965 Nurlupınarspor transfere hızlı bir giriş yaptı. İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlılarda imzalar peş peşe geldi. Manisa ekibi iç transferde 10, dış transferde 2 isimle anlaştığını duyurdu.

Nurlupınarspor’da Imzalar Peş Peşe Geldi (1)


BAL ekibi 1965 Nurlupınarspor, iç transferde İlker Çeliker, İbrahim Efe, Süleyman Çalışkan, İsmail Enes Öztürk, Burak Çavuş, Niyazi Gürhan, Can Kargın, Mert Demir, Serhat Çetin ve Harun Şanlı'nın yanı sıra dış transferde ise golcü Oğuzhan Palaz ve kaleci Muhammed Eren Yılmaz'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de ilk kez yer alacak mavi-beyazlılar iddialı bir giriş yapmak istiyor. Nurlupınarspor’da teknik direktör Ferdi Öztürk ile yeniden anlaşma sağlanırken, yönetim transferi kısa sürede noktalamayı arzuluyor. 

Nurlupınarspor’da Imzalar Peş Peşe Geldi (2)


Öztürk: transferlerimiz devam edecek

Yeni sezona iyi başlamak istediklerini ifade eden teknik direktör Ferdi Öztürk,

“Transferde önceliğimiz iç transferi bitirmekti. Dış transferde de kafamızda net olan isimlerle anlaşmaya başladık. Önümüzde zamanımız çok. İsimleri tek tek değerlendirip, kararı öyle veriyoruz. Yönetimimizin de bu konuda bize desteği çok önemli. Karşılıklı görüşüp kararlarımızı veriyoruz. Transferlerimiz devam edecek. İlk kez mücadele edeceğimiz Bal Ligi’nde isminden söz ettiren bir takım olmak istiyoruz. İnşallah bu süreçte hedeflerimize ulaşmak bizlere nasip olur.” diye konuştu.
 

Başkan Yıldız ve Bezci, altyapı antrenörleri ile görüştü Başkan Yıldız ve Bezci, altyapı antrenörleri ile görüştü
Muhabir: COŞKUN KÖKÖZ