Manisa’nın Soma ilçesinde artan kırtasiye ürünleri nedeniyle bir çok öğrenciye kırtasiye yardım çeki verilecek.

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Fikri Akay İlkokulu'nu ziyaret ettiği sırada müjdeli haberi öğrencilerle paylaştı. Belediye olarak öğrencilerin yanlarında olduklarını ve öğrencilerin Türkiye’nin geleceği olduğunu vurgulayan Başkan Okur, bu yıl kırtasiye yardım çeki ile birlikte öğrencilerin para ödemeden alışveriş yapabileceğini açıkladı.

“Hiçbir para ödemeyeceksiniz”

Başkan Okur, Fikri Akay İlkokulu’nu ziyaret ettiği sırada, sınıf öğretmeni ile birlikte kırtasiye yardımı hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Başkan Okur, öğrencilerin çek karşılığında alışveriş yapacaklarını ifade ederek;

“Okullar açıldığı için biz de Soma belediyesi olarak size kırtasiye yardımı yapmak istedik. Defteriniz, kaleminiz, silginiz ya da başka bir ihtiyacınız olursa gidip kırtasiyeden alacaksınız.  Hiçbir para ödemeyeceksiniz. Elimdeki zarflarda kırtasiye çeklerimiz var. Ben bu çekleri sizlere dağıtacağım siz de velilerinizi bilgilendirirsiniz. Sizler gidip çek karşılığında alışveriş yapacaksınız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi KPSS’de adayları yalnız bırakmadı Manisa Büyükşehir Belediyesi KPSS’de adayları yalnız bırakmadı

Konuşmasının ardından Başkan Okur, zarfın içindeki çekleri öğrencilere dağıttı. Öğrenciler Başkan Okur’a kırtasiye yardımı için teşekkür etti.

O ilçede öğrenciler kırtasiyeye para ödemeyecek!

Muhabir: ELİF YILDIRIM