Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, ilçeye Bilim Merkezi açılacağını açıkladı. 31 Mart yerel seçimlerini ardından göreve geldiği gündem itibaren Demirci için başarılı çalışmalara imza atan Başkan Kara, eğitimde de ilçeye yeni kurumların kazandırılması için proje çalışmalarına start verdi.

O İlçeye Bilim Merkezi Açılıyor! (4)

TÜBİTAK 4003 Küçük ölçekli Bilim Merkezi kurulması programı kapsamında fizibilite ve saha çalışmalarına hız verildi.  Bu kapsamda Tübitak BİTO Bilim Merkezleri Müdürlüğünden Kıdemli Uzman Betül Gürlük, Kıdemli Uzman Yardımcısı Başak Samur ve T3 Vakfı Manisa İl Sorumlusu Mustafa Güven, Belediye Başkanı Erkan Kara'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Demirci Bilim Merkezi'nin kurulmasının planlandığı Gençlik Merkezi zemin katında incelemelerde bulundular. 

O İlçeye Bilim Merkezi Açılıyor! (3)


“Somut adım atmaya başlıyoruz”

Açılacak Bilim Merkezi için somut adımların atıldığını vurgulayan Başkan Erkan Kara yaptığı açıklamada;

" Eğitim kenti Demirci'mizin gelişmesi ve büyümesi adına, gençlerimizin ve öğrencilerimizin geleceği için önemli bir çalışmayı başlattık. TÜBİTAK yetkililerini ilçemizde misafir ettik. Kendileri ile ilçemize açmayı planladığımız TÜBİTAK 4003 küçük ölçekli Bilim Merkezi için somut adım atmaya başlıyoruz. Bu güzel memleketin evlatlarına da sözümüz var. En iyi şekilde 2. sınıftan sonra Bilim Merkezinden faydalanacaklar ve geleceğe en güzel şekilde hazırlayacaklar." dedi.   

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

O İlçeye Bilim Merkezi Açılıyor! (2)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM