Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Manisa 1965 SK, Altınordu ve Göztepe altyapılarında forma giyen golcü oyuncu Olcay Atmaca'yı renklerine bağladı. Başkan Taner Kestaneci, “Transferde mevcut kadromuzun üzerine takviyeler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Jose Mourinho'dan 2 değişiklik Jose Mourinho'dan 2 değişiklik


Bölgesel Amatör Lig’de geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde geçiren Manisa 1965 Spor Kulübü, yeni sezon için transferlerini devam ediyor. Siyah-beyazlılar son olarak Altınordu U19 Takımı forması giyen Olcay Atmaca anlaşmaya vardı. 19 yaşındaki isim Göztepe ve Altınordu altyapısında forma giydi. Genç oyuncu bugüne kadar 79 maça çıkarken, 25 gol kaydetti. Gelecek vaat eden isimler arasında görünen isim Manisa 1965 Spor Kulübü’ne imza attığı için mutlu olduğunu ifade etti. Kulüp Başkanı Taner Kestaneci,

“Transferde mevcut kadromuzun üzerine takviyeler yapmaya devam edeceğiz. Hedefimiz her zaman profesyonel lige yükselmek. Bunu bu sene başarmak istiyoruz. İç ve dış transferlerimize devam edeceğiz. İyi ve güçlü bir kadro kuracağız” şeklinde konuştu.

Muhabir: COŞKUN KÖKÖZ