Yıldızspor 45 Futbol Kulübü 2022-2023 sezonunda formasını giyen Öncel Elverişli ile anlaşma sağladı. Bu sezon Süper Amaör Küme Lig’de mücadele edecek Yıldızspor 45 FK 2 sezon önce formasını terleten 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Öncel Elveriş ile sözleşme imzaladı. 

Öncel Elverişli Yeniden Yuvaya Döndü! (4)


Geçtiğimiz sezon Kırkağaç Altay Spor Kulübü forması giyen 2001 doğumlu yeni transfer için Sportif Direktör Bülent Gökkaya’nın katılımıyla imza töreni düzenlendi. Profesyonel futbol hayatına Manisa Gençlerbirliği Kulübünde başlayan Elverişli, sırasıyla Yunusemre Belediyespor, Saruhanlı Belediyespor ve Karaköyspor formaları da giydi.

Öncel Elverişli Yeniden Yuvaya Döndü! (3)


“Liderliğiyle takımımıza önemli katkılarda bulunacak”

İmza töreni sırasında açıklama yapan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Sportif Direktörü Bülent Gökkaya, yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek;


“Öncel kardeşimiz yeniden aramızda. Daha önceki performansları ve liderlik vasıflarıyla takımımıza önemli katkılarda bulunacak. Yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncel Elverişli’ye Yıldızspor 45 Futbol Kulübümüz formasıyla başarı dolu bir dönem diliyoruz. Her iki tarafta da hayırlı olsun. Yuvasına yeniden hoş geldi” dedi. 

Öncel Elverişli Yeniden Yuvaya Döndü! (1)

O ilçeye halı saha yapıldı O ilçeye halı saha yapıldı

"Yeniden yuvama döndüm"

Yeniden yuvama döndüm diyerek mutluluğunu dile getiren 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Öncel Elverişli,


 “Öncelikle Başkanımız Erhan Yıldız’a teşekkür ediyorum. Manisa’da kulübüyle ilgili yaptığı yatırımlar çok önemli. Yeniden yuvama döndüm. Bu transferde emeği geçenlere teşekkür ederim. Yıldızspor’u yeniden Bölgesel Amatör Lig’e taşımak için mücadelemizi yapacağız. İnşallah başarılı bir sezonu hep birlikte yaşarız” diye konuştu.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM