Manisa Büyükşehir Belediyesi bu yıl çiftçilere arpa, buğday ve süt tohumu desteği vereceğini açıkladı. Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, Büyükşehir’in tohum desteği ile ilgili açıklama yaptı. Özarı, başvuru yapmak isteyen üreticilere Kırkağaç Ziraat Odası olarak her zaman yardımcı olabileceklerini açıkladı.

"Online müracaat için yardımcı olacağız”

Manisa Büyükşehir Belediyesi yüzde 75 hibe ile çiftçilere tohum desteği verecek. Konuya ilişkin açıklama yapan Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, 
“Manisa büyükşehir belediyemiz bitkisel üretim ve hayvancılık yapan çiftçilerimize %75 hibe destekli arpa, buğday ve yem bitkisi tohum desteği verecektir.  Müracaatlar online olarak 30 Eylül tarihine kadar yapılacaktır.  Müracaat etmek isteyen çiftçilerimize ziraat odamız personeli tarafından online müracaat için yardımcı olacağız.” ifadelerine yer verdi.

Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu


Ayrıca Oda Başkanı Özarı, bitkisel üretim de 100 dekar altında arazisi olan çiftçilere, hayvansal üretim yapan çiftçiler için de büyükbaş 25 adet altında küçükbaş 250 adet altında hayvanı olan çiftçileri destek verileceğini hatırlattı.
Öte yandan Özarı, Manisa büyükşehir Belediye Başkan Ferdi Zeyrek'e  Kırkağaçlı çiftçiler adına teşekkür etti.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM