Vali Özkan başlamayan projeler hakkında konuştu Vali Özkan başlamayan projeler hakkında konuştu

Kırkağaç Ziraat  Odası Başkanı Emin Özarı, şikayetler üzerine  ikramiye alamanan çifti emeklisi iin yapılacak olan düzenlemeyi değerlendirdi.  

LjyHFqdX_400x400

Özarı:

“Çiftçi emeklileri de ikramiye alabilecek.  Örgütlü olmanın faydaları. ÇKS ve oda kaydı sebebi ile ikramiye alamayan çiftçilerimiz için Cumhurbaşkanımız talimat verdi. Mecliste tekrar bir düzenleme yapılarak problemin çözüleceği duyuruldu. 
 

Büyük payı olduğunu düşünüyorum”
Cumhurbaşkanına teşekkür eden Özarı,

“Konu ile ilgili TZOB Gn. Başkanımız sayın Şemsi Bayraktar’ın  yazılı ve görsel basın da çiftçilerimiz adına  yapmış olduğu açıklama ve taleplerinin , bu düzeltmede büyük payı olduğunu düşünüyorum.  O yüzden kendisine şahsım ve Kırkağaçlı çiftçilerimiz adına sayın genel başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.  Özellikle duyarlılığı için sayın Cumhurbaşkanımıza ve bu konuyu  Cumhurbaşkanımıza aktaran bütün vekillerimize , bakanlarımıza ve yetkililerimize  şahsım ve Kırkağaçlı çiftçilerimiz adına teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerine yer verdi

Öte yandan bu konuda Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı da 06 Kasım 2023 te ilgili bakanlıklara Kırkağaç'lı çiftçiler adına talep yazısı göndermişti.


 

Kaynak: Derya Öztürk