Manisa Pazarcılar Esnaf Odası Başkanvekili Mustafa Özer’in yeğeni Yakup Özer ile Yağmur Özcan dün akşam hayatlarını birleştiren imzayı attı.

Manisa trafiğinde renkli görüntüler Manisa trafiğinde renkli görüntüler

Özer Ve Özcan Ailelerinin En Mutlu Günü (2)

Horozköy Pazaryerinde gerçekleşen düğünle dünya evine giren Meryem-Ercan Özcan çiftin kızları Yağmur ile Telli-Mehmet (Merhum) Özer çiftin oğulları Yakup Özer’in düğününe birçok önemli isim katıldı.

Özer Ve Özcan Ailelerinin En Mutlu Günü (5)

Çifttin bu mutlu gününde Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa Celaliler Derneği Başkanı Ali Sürgit, Manisa Sebze Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Ömer Akagündüz, İzmir Celaliler Derneği Onursal Başkanı Kerem Aldırmaz, Manisa Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanvekili Mustafa Çelik, iş insanları Müştak Taşdemir, Kenan Karakurt, Yiğit ailesi, Celali aşireti mensupları ve pazarcı esnafı katılım gösterdi.

Özer Ve Özcan Ailelerinin En Mutlu Günü (4)Ailelerin bu özel günlerinde sanatçı İbrahim Botan’ın seslendirdiği parçalar ile konuklar güzel vakit geçirdi.

Mustafa Özer, özel günlerinde yalnız bırakmayan misafirlerine, çelenk ve çiçek gönderen herkese teşekkürlerini iletti.

Özer Ve Özcan Ailelerinin En Mutlu Günü (3)

Muhabir: ELİF YILDIRIM