Başkan Özalper’den iddialı mesaj: “Manisa’yı parlayan yıldız yapacağız!” Başkan Özalper’den iddialı mesaj: “Manisa’yı parlayan yıldız yapacağız!”

Vegazete'den Tunay Aktaş'ın haberine göre;

 CHP'de büyük kurultay yaklaşırken 185 İstanbul delegesi Genel Başkan Adayı Özgür Özel'in adaylığı için imza verdi. Özgür Özel için imza veren delege sayısı 515 oldu.

Şimdiye kadar yaşanan kurultaylara göre 500 imzayı geçen adayın 1 adım önde olduğu belirtiliyor.

4-5 Kasım'daki büyük kurultaya hazırlanan CHP'de 185 İstanbul delegesi Genel Başkan Adayı Özgür Özel'in yanında olduğunu açıkladı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik,

"İstanbul halkının bir umut arayışı var. İstanbul umudun sesidir, umudun şehridir. İstanbul, partimizi daha ileriye taşıyacak bir sürecin öncüsüdür. Bu irade İstanbul halkının irasdesidir. Onun için İstanbul, seçilmiş 196 kurultay delegesinden 185'inin imzası ile Genel Başkan Adayımız Sayın Özgür Özel'in yanındadır" dedi.

"ÜSTLENDİĞİM SORUMLULUĞUN FARKINDAYIM"

185 kurultay delegesine teşekkür eden Özgür Özel,

"Delegelerimize, İl Başkanımız Özgür Çelik'e, ilçe başkanlarımıza ve üyelerimize beni Genel Başkan Adayı gösterdikleri ve duygukları güven için teşekkür ediyorum. ÜStlendiğim sorumluluğun farkındayım" dedi.

CHP 38. Olağan Kurultay'ında 1370 delege oy kullanacak.

Editör: Vehbi Gönül