Bir dizi programa katılmak üzere Manisa’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, valiliği ziyaretinin ardından AK Parti teşkilatıyla buluştu. Fidan’ın Manisa temasları sırasında yoğun güvenlik önlemi dikkat çekti. Programların çoğuna basın mensupları alınmadı. Fidan’ın üzerindeki kareli ceket ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı anımsattı. Partililerin de yakın ilgi gösterdiği Hakan Fidan, karşılanma biçimi ve gördüğü ilgi bakımından adeta cumhurbaşkanı gibiydi.    

Özgür Özel’in Memleketi Manisa’ya Kareli Ceketiyle Gelen Fidan Acaba Bir Mesaj Mı Verdi Hakan Fidan Cumhurbaşkanı Gibi (1)

Bir dizi programa katılmak üzere Manisa’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa Valisi Enver Ünlü’yü ziyaretinin ardından AK Parti teşkilatıyla buluştu.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bir dizi program kapsamında Manisa’ya geldi. Manisa’da ilk olarak Vali Enver Ünlü’yü ziyaret eden Bakan Fidan, valilik önünde Ünlü ve protokol tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Fidan daha sonra Vali Ünlü’den Manisa hakkında bilgi aldı.

Özgür Özel’in Memleketi Manisa’ya Kareli Ceketiyle Gelen Fidan Acaba Bir Mesaj Mı Verdi Hakan Fidan Cumhurbaşkanı Gibi (7)

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Fidan ikinci programı için Yunusemre ilçesindeki bir otelde AK Parti teşkilatıyla buluştu. ‘Her daim birlikte, özümüzden geleceğe Türkiye buluşmaları’ kapsamında yapılan toplantıya Bakan Fidan’ın yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Can Temizel, AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte partililer katıldı.
Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Turgutlu’da icradan satılık tarla Turgutlu’da icradan satılık tarla

Özgür Özel’in Memleketi Manisa’ya Kareli Ceketiyle Gelen Fidan Acaba Bir Mesaj Mı Verdi Hakan Fidan Cumhurbaşkanı Gibi (5)

Fidan’ın Manisa ziyaretinden notlar 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ilk yapılan duyuruda pazartesi günü Manisa’yı ziyaret edecekti. Ancak son anda yapılan değişiklikle ziyaret pazar gününe alındı. Program dün sabah saatlerinde gerçekleşti. Hakan Fidan için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Dışişleri Bakanı Fidan ilk olarak Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti. Bakan Fidan, valilik önünde Ünlü, Manisa milletvekilleri ve protokol tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Fidan daha sonra Vali Ünlü’den Manisa hakkında bilgi aldı. Fidan’ın karşılaşa esnasında Murat Baybatur’la olan samimi diyaloğu gözlerden kaçmadı. 

Siz Olmazsanız Bu Mücadeleyi Veremeyiz' (5)

Erdoğan’ı anımsattı 

Hakan Fidan’ın üzerinde kareli ceket dikkat çekti. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, geçtiğimiz aylarda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in giydiği kareli ceketin benzeri bu kez Fidan’ın üzerindeydi. Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi, bilinmez. Ancak Ak Parti içinde Erdoğan’dan sonra kim genel başkan olur sorusuna karşın telaffuz edilen isimlerden birinin Hakan Fidan olduğu kesin. Fidan, partililerle buluştuğu toplantıda da yoğun ilgi gördü.

 Toplantıya Ak Partili milletvekillerinin yanı sıra il ve ilçe teşkilatları ile bir çok önemli isim katıldı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ