Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Manisa’ya geldi.

Personel Genel Müdürü Adem Dinç, ilk olarak Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret etti.  Burada Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk ile bir araya gelen Dinç,  yapılan çalışmalar hakkında kendisinden bilgi aldı. Ardından Müdürlük bünyesinde çalışan personelleri ziyaret etti.

Kitap Fuarı'nda Şükrü Erbaş'a yoğun ilgi Kitap Fuarı'nda Şükrü Erbaş'a yoğun ilgi

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç, Bakanlık bünyesinde faaliyet gösteren Kurumların Amirleri ile de bir araya geldi. 

Toplantıda, Genel Müdür Dinç’e, kurumların personel dağılımı, yürütülmekte olan çalışmalar, planlanan ve devam etmekte olan projeler ile yatırımlar hakkında bilgi verildi. Kurum Amirlerinin görüş ve temennileri aktarıldı. Personel Genel Müdürü Adem Dinç, yürütülen faaliyetlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek önümüzdeki dönemde de hep birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirebilme temennisini dile getirdi. Kurum Müdürleri ve ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde düzenlenen ziyaretinin ardından Dinç, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi. 

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre İlçesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve projelere ilişkin bilgi aktardı. İl Müdürlüğü ile Yunusemre Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalara yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Genel Müdür Dinç, Başkan Çerçi'ye Yeni Hizmet Binası ve Meydan Projesinin hayırlı olması dileklerini iletti.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK'İ ZİYARET ETTİ
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e bir ziyaret gerçekleştirdi.
Şehzadeler İlçesinde yürütülen tarımsal faaliyetler, Şehzadeler Belediyesi'nin tarımsal çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulunuldu. Başkan Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

PERSONEL GENEL MÜDÜRÜ ADEM DİNÇ’TEN MANİSA VALİSİ ENVER ÜNLÜ’YE ZİYARET 


Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç, Manisa Valisi Enver Ünlü’ yü de ziyaret etti.
Ziyarette, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın İlimizde gerçekleştirdiği faaliyetler ve İl Müdürlüğü’nün çalışmalarına yönelik istişarelerde bulunuldu.Vali Enver Ünlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

75243a70-6b1d-4c14-be6a-7b34f56b1e12117e18ca-1179-495b-89fc-ba2b2e28b27f7539e216-730d-4aea-87be-363d231cf92b22ccee39-3c1a-479a-9ccd-eff82cdc676f2e2cee21-470c-4094-95d3-df1221fca8f4

Kaynak: Canan Sürgit