Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın başrolünde olduğu komedi filminin ilk gösterimi 2009 yılında gerçekleşmişti. Türk halkı tarafından popüler olan ve güldüren Recep İvedik karakteri oldukça sevildi.

İzlenme rekorları kırıyor

Sinema salonlarını tıka basa dolduran ve genç, yaşlı demeden her kitleye hitap eden film serisi Türkiye’de en çok izlenen filmler arasında bulunuyor. Recep İvedik 6 ve Recep İvedik 7 serilerinde gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, filmin bu kez dijital platformda yayınlanacağını açıkladı. Recep İvedik 2, Recep İvedik 3… diye devam eden serinin Recep İvedik 8 versiyonu da 2024 yılında anlaşma yapılan platformda olacak.

Hangi platforma yayınlanacak?

Recep İvedik 8 filminin dijtal platformlarda yayınlanacağını duyan vatandaşlar, filmin hangi platformda yayınlanacağını merak ediyor. Yayınlanması için platforma anlaşma yapıldığı duyuruldu.

25 Ekim Cuma TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW TV, TRT1 25 Ekim Cuma TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW TV, TRT1

Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, Recep İvedik 8 filmi için anlaşma yapılan platformun Disney Plus olduğu öğrenildi. Recep İvedik 8 filminin 2024 yılı bitmeden yayınlanacağı biliniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ