Rektör Kibar, ilk olarak Tıp Fakültesi'ni ziyaret etti. Burada öğrencilerle sohbet eden Rektör Kibar, onların sorularını yanıtladı. Daha sonra Fen Edebiyat, Mühendislik ve İktisat Fakültelerini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. 

Sabahın erken saatlerinden itibaren üniversitenin farklı yerleşkelerini ziyaret eden Rektör Kibar, öğrencilere hoş geldiniz demenin yanı sıra, akademik programlar, kampüs yaşamı, öğrenci kulüpleri ve üniversiteyi daha iyi bir yer haline getirmek için öneriler gibi konu başlıklarında fikir alışverişi yaparken aynı zamanda gençlerin üniversite yönetimine daha yakın hissetmelerine ve üniversite deneyimlerini daha olumlu hale getirmelerine yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti. 

Yunusemre Belediyesi’nden kırtasiye yardımı Yunusemre Belediyesi’nden kırtasiye yardımı

Rektör kampüs yaşamını zenginleştirmek için çalışacağını dile getirdi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, kampüs gezilerinin ardından yaptığı açıklamada, öğrencilerle doğrudan iletişim kurmanın, üniversitenin daha iyi bir yer olması için kritik bir adım olduğu vurgusuyla, onların beklentilerini ve önerilerini dikkate alarak, eğitim kalitesini artırmak ve kampüs yaşamını zenginleştirmek için çalışacaklarını ifade etti. 

Rektör Kibar, öğrencilere yeni dönemde başarılar dileyerek, "Üniversite, yaşamınızın en önemli dönemlerinden biri olacak. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirin ve kendinize en iyi şekilde yatırım yapın." ifadelerini kaydetti.  

Rektör Kibar'ın ziyaretlerine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Prof. Dr. Kadir Ay, Prof. Dr. Oktay Üçer, Genel Sekreter V. Öğr. Gör. Erhan Doğan ve dekanlar da katıldı.

[ilgili-haber=33081]