Galatasaray’ın Fransız ekibi Rennes'den kadrosuna kattığı, ve gösterdiği performans ile gözleri üstüne çeviren Sacha Boety, Sezon sonunda Alman Devi Bayern Münih’e rekor bir bedel ile transfer olmuştu. 30 milyon Euro ile tarnsfer olan Boey, Türkiye'nin bonservis gelir rekorunu kırdı. Çok konuşulan transferin ardından Boey ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Sacha Boey Galatasaray'a Geri Dönüyor (1)

Galatasaray'da 2022-2023 sezonunun başında , Leo Dubois'in beklenmedik sakatlığının ardından ilk 11’de formayı kapan Boey, Şampiyonlar Ligi’nde ve Süper Lig’de sergilediği performans ile Bayern Münih’e transfer oldu. 

Manisa Basket Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaptı Manisa Basket Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaptı

Sacha Boey Galatasaray'a Geri Dönüyor (3)

Bayern’e gitti bahtı kapandı

Bayern Münih’e transfer olmasının ardından şansı bir türlü yüzüne gülmeyen Boey 2 sezondur sakatlıklarla mücadele etmeye devam ediyor.  İlk sezonda lif yırtılması ve kas sakatlığı sebebiyle 14 maçta forma giyemeyen Fransız oyuncu bu sezon ise menisküsünden yaşadığı sakatlık yüzünden 12 maçtır kadroya alınmıyor. 

Sacha Boey Galatasaray'a Geri Dönüyor (5)

Bayern ümidi kesti 

Uzun zamandır yaşadığı sakatlıklar sebebiyle kadroya girmekte zorlanan ve sahalardan uzak kalan Sacha Boey, için Bayern Münih’in umutları tükenmiş durumda. İddialara göre Alman devi, ocak ayındaki transfer sezonunda Sacha Boey’i kiralık olarak göndermek istiyor. 

Sacha Boey Galatasaray'a Geri Dönüyor (4)

Galatasaray devrede

Ali Naci Küçük, ise Galatasaray’ın Boey’i geri takımaalmak için fırsat kolladığını açıkladı. Ocak ayında Bayern’in Boey’i kiralama gibi bir durumu söz konusu olursa Ali Naci Küçük, Galatasaray’ın devreye girerek Boey’i kiralamk istediklerini öne sürdü. 

Kaynak: HABER MERKEZİ