Salihli Belediyesi Başkan Yardımcıları Selim Akbıyıkoğlu ve Yavuz Özdem, belediyeye  ait hayvan barınağını ziyaret etti.

Barınaktaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret esnasında  barınak personeli, hayvanların durumu, barınakta yürütülen bakım ve tedavi süreçleri hakkında detaylı bilgi verdi. 

Beyaz altında zarar endişesi Beyaz altında zarar endişesi

Başkan Yardımcıları, barınakta yaşayan hayvanların sağlık ve yaşam koşullarını yerinde inceleyerek, barınağın ihtiyaçları ve gelecekte yapılabilecek iyileştirmeler üzerine değerlendirmelerde bulundular. 

"Personelimizi takdir ediyoruz"

Her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Yardımcısı  Akbıyıkoğlu, “Hayvan barınağımız, sokak hayvanlarının güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için büyük bir önem taşıyor. Burada görev yapan personelimizin özverili çalışmalarını takdir ediyor ve her türlü desteği vermeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum,” ifadelerini kullandı. 

"Barınağımızdaki çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor"

 Bu çalışmaların , belediye olarak sokak hayvanlarına verilen en büyük gösterge olduğunu dile getiren Özdem ise, "Barınağımızdaki çalışmalar, hayvanlarımızın sağlığı ve mutluluğu için büyük bir titizlikle yürütülüyor. Bu çalışmalar, belediye olarak sokak hayvanlarına verdiğimiz değerin en büyük göstergesidir," dedi. 
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU