Salihli’de çıkan orman yangını da 2 mahalle tedbir amaçlı boşaltılırken bölgede havyanlarda zarar görü. Can kaybının yaşanmadığı yangında Salihli Belediyesi tüm imkanları ile yangın bölgesinde bulunurken  vatandaşlara ekipleri yiyecek ve içecek ikramında bulundu.
Belediye olarak yangında ve yangın sonrasında her türlü desteği vereceklerini belirten Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, belediye olarak yangına anında müdahale ettiklerini  ifade etti.

Salihli Belediyesi Yangın Için Tüm Imkanlarını Seferber Etti (3)

Başkan Nurlu, yangın sonrasında oluşabilecek olumsuzluklarında dikkat çekerek,

“Belediyemiz, yangının söndürülmesi ve sonrasındaki hasarların giderilmesi hususunda gereken tüm tedbirleri almış olup, bu süreçte halkımızın yanında olacaktır. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve yaralarını sarmak için her türlü desteği sağlayacağımızı belirtmek isterim.Yangından etkilenen tüm halkımıza büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede normal yaşantınıza dönmenizi temenni ediyorum. Bu zor günleri dayanışma ve işbirliği içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum. .” İfadelerine yer verdi.

Salihli Belediyesi Yangın Için Tüm Imkanlarını Seferber Etti (4)

Eşini silahla öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Eşini silahla öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Öte yandan belediyeden yapılan açıklama,

“Öğle saatlerinde başlayan yangına duyarsız kalmayan, su tankeri, taral ve elindeki tüm imkanlarla İtfaiye ekiplerimize destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerinde bulunuldu.

Salihli Belediyesi Yangın Için Tüm Imkanlarını Seferber Etti (2)


 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK