Murat Baybatur'dan Selçuk Özdağ'a: " Belediye başkanı olmak istedi, olamadı bu partiyi terk etti" Murat Baybatur'dan Selçuk Özdağ'a: " Belediye başkanı olmak istedi, olamadı bu partiyi terk etti"

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, ilçede yaşanan yangınlarına ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Nurlu, yaptığı açıklamada,

''Değerli Hemşehrilerim
Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte ülke genelinde yangınlarda da artış yaşanıyor. Ormanlık alanlarda yapılan piknikler, yakılan ateşler, sigara izmariti, cam atıklar geleceğimiz olan ormanlarımıza zarar veriyor. Bunu acı bir şekilde dün çıkan yangında yaşadık. 
Yağbasan ve Karasavcı bölgesinde dün gerçekleşen yangında, Manisa Büyükşehir ve Salihli Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla birlikte, 14 İtfaiye arazözü, 6 tanker, 2 ekskavatör, yakıt tankeri ve 44 personelimizle müdahale ettik. İkram araçlarımız bölgede müdahalede bulunan ekiplerimize ve vatandaşlarımıza hizmet verdi. Ekiplerimiz gece saatlerinde yangını kontrol altına alarak, sabaha karşı tamamen söndürme başarısını gösterdi. Bu konuda tüm ekipmanlarıyla bölgeye akın ederek ekiplerimize destek olan  çiftçilerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi olarak, tüm yangınlara anında ve titizlikle müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlılık ve hassasiyet beklemekteyiz. Toplumsal bilinci oluşturarak, çocuklarımızın geleceği, ülkemizin akciğeri olan ormanlarımızı, yeşil alanlarımızı birlikte korumalıyız. 
Ormanlık alanlarda ateş, mangal yakmayarak, cam atıkları bırakmayarak, sigara izmariti atmayarak toplumsal birlikteliği oluşturabilir, geleceğimizi, ormanlarımızı birlikte koruyabiliriz. 
Yaşanan bu yangında evleri, tarımsal aletleri zarar gören vatandaşlarımızın yanından hiç ayrılmadık. Bundan sonra da yaraları hep birlikte saracağız. Salihli Belediyesi olarak tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun.''

Muhabir: RESULENUR KANTAR