Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı yaklaşıyor Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı yaklaşıyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yol ve kaldırımlar onarılmaya devam ediyor.  Salihli Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, devam eden altyapı çalışmaları kapsamında ilçe genelinde bozulan yol ve kaldırımları yenilemeye devam ediyor.

Salihli’de Altyapı Çalışmaları Sonrası Onarım Devam Ediyor (6)

Vatandaşların ulaşım kalitesi arttırılıyor

Gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sonrası Salihli Fen İleri Müdürlüğü aralıksız çalışmalarına devam ederek asfalt ve parke taşlarını onarıyor.  Salihlili vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için aralıksız çalışan Salihli Belediyesi, vatandaşların ulaşım kalitesini arttırarak günlük hayattaki olumsuzlukları en aza indirmeyi hedefliyor. 

Salihli’de Altyapı Çalışmaları Sonrası Onarım Devam Ediyor (5)

"Parke taşı yenileme ve asfalt çalışmalarımız Salihli'mizin her noktasında aralıksız devam edecek”

Asfalt ve parke taşı onarımı hakkında Belediyeden yapılan açıklamada;


“Parke Taşı ve Yol Düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz şehrimizde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yol ve kaldırımları onarmaya devam ediyor. Parke taşı yenileme ve asfalt çalışmalarımız belirlenen plan ve programa göre Salihli'mizin her noktasında aralıksız devam edecek.” ifadelerine yer verildi.

Salihli’de Altyapı Çalışmaları Sonrası Onarım Devam Ediyor (4)

Salihli’de Altyapı Çalışmaları Sonrası Onarım Devam Ediyor (1)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU