Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe genelindeki çalışmalarına devam eden ekipler bu sefer de caddeleri yıkadı.

Belediye olarak Salihlili vatandaşlara daha temiz ve hijyenik ortam sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler kollarını sıvadı. İlçenin temiz ve sağlıklı bir çevreye sahip olmasını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler sabahın erken saatlerinde cadde ve sokaklar da temizlik çalışması başlattı. 

Salihli'de Cadde Yıkama Çalışmaları Yapıldı (4)


Ekipler kullandıkları özel ekipmanlar ile caddeleri  toz, çamur ve diğer kirlerden arındırıyor.Yapılan yıkama çalışmaları, hem vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırıyor hem de çevre temizliği konusunda farkındalığı artırıyor.

Salihli'de Cadde Yıkama Çalışmaları Yapıldı (2)

"Cadde ve sokaklarımızda yıkama çalışmaları yapılıyor"

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, ilçenin her köşesinde temiz bir ortam olmasını önemsediklerini vurgulayarak;

"Şehrimizin her köşesinin temiz ve sağlıklı bir ortam olmasını önemsiyoruz. Bu doğrultuda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz düzenli olarak cadde ve sokaklarımızda yıkama çalışmaları yapıyor. Tüm vatandaşlarımızdan da bu temizlik çalışmalarına destek olmalarını rica ediyoruz" dedi.
Salihli Belediyesi ilçe genelinde yapılan çalışmalara ara verilmeden devam edileceğini belirtti. 

Ahmet Nazif Zorlu'dan Ferdi Zeyrek'e ziyaret Ahmet Nazif Zorlu'dan Ferdi Zeyrek'e ziyaret


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM