Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 5 Eylül Salihli’nin Kurtuluş yıl dönümü kapsamında çeşitli projelere imza atıyor. 

Salihli Belediyesi bu yıl Zafer Bayramı ve Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki vatandaşlara unutulmaz bir an yaşatmak için çalışmalara başladı. Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında Salihli’de 1 hafta boyunca ünlü isimler sahne alacak. 2 Eylül Gökçe konseri ile başlayan etkinlikler 5 Eylül İrem Derici konseri ile zirve yapacak. 

Belediye Ekipleri, Salihli’nin Cadde Ve Sokaklarını Türk Bayraklarıyla Donattı (2)

Salihli Belediyesi aynı zamanda Zafer Bayramı ve Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında ilçenin dört bir yanını Türk bayrakları ile donattı. 
Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Salihli’nin cadde ve sokakları Türk bayrağı ile donatıldı. 

Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu

Belediye Ekipleri, Salihli’nin Cadde Ve Sokaklarını Türk Bayraklarıyla Donattı (1)

"Belediye ekipleri, Salihli’nin cadde ve sokaklarını Türk bayraklarıyla donattı.”

Salihli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 

“Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 5 Eylül Salihli'nin Kurtuluş Günü'nü coşkuyla karşılamak için kolları sıvadı. Belediye ekipleri, Salihli’nin cadde ve sokaklarını Türk bayraklarıyla donattı.” ifadelerine yer verildi.

Belediye Ekipleri, Salihli’nin Cadde Ve Sokaklarını Türk Bayraklarıyla Donattı (3)

Muhabir: ELİF YILDIRIM