Salihli-Alaşehir karayolu üzerinde bulunan ve çiftçilerin tarlalarına gitmesini zorlaştıran aynı zamanda bir sürü kazaya sebep olan yol yapılacak. Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Salihli-Alaşhir karayolu üzerindeki Mevlütlü Mahallesi yol ayrımına yeni kavşak yapılacağını açıkladı. 

Salihli’de Kavşak Projesi Trafik Sorunlarına Çözüm! (4)

Salihli çiftçilerin tarlalarına giderken zorlandığı ve kazalara sebep olan Mevlüt Mahallesi yol ayrımına yeni bir kavşak yapılacak.  Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, kavşak çalışmlarının hız kesmeden devam ettiğini açıkladı. 

Salihli’de Kavşak Projesi Trafik Sorunlarına Çözüm! (3)

Kavşak projesinin  çalışmalarının Mevlütlü Mahalle Muhtarı Hidayet Başgönül ile birlikte yerinde izleyen Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu;

MASKİ, Akhisar’da Su Hattı Arızalarını Gidermek İçin çalışıyor MASKİ, Akhisar’da Su Hattı Arızalarını Gidermek İçin çalışıyor

’Bu düzenleme sayesinde hem araç hem de yaya trafiği daha güvenli ve akıcı hale gelecek. Amacımız, uzun zamandır bu yol üzerinde sorun yaşayan vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve trafik kazalarını en aza indirmektir’’ dedi.

Salihli Belediyesi bu kavşak projesi ile birlikte vatandaşlara daha rahat erişim imkanı ve bölgedeki trafiğin rahatlamasını amaçlıyor. 

Salihli’de Kavşak Projesi Trafik Sorunlarına Çözüm! (2)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU