Salihli Belediyesi, pazaryeri kurallarına uymayan tezgah sahiplerini denetledi. Pazaryerinde kurallara uymadığı tespit edilen iki tezgah sahibine Belediye Encümeni kararıyla 1 haftalık kapatma cezası verildi.  Salihli Belediyesi pazaryerindeki düzenin korunması, vatandaşların daha rahat ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimleri sıkılaştırdı.

Salihli'de Pazaryeri Denetimi 2 Tezgah Kapatıldı (1)

2 tezgah 1 haftalığına kapatıldı

Yapılan denetimler sırasında tezgah sahiplerinin uyması gereken kurallara uyulmadığı tespit edildi. Kurallara uymayan ihlal eden tezgah sahipleri için Belediye Encümeni tarafından alınan karar doğrultusunda, tezgâhların 1 hafta süreyle kapatılmasına karar verildi.

Salihli'de Pazaryeri Denetimi 2 Tezgah Kapatıldı (2)

"Herkesin bu kurallara titizlikle uymasını rica ediyoruz”

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, pazaryeri denetimleri hakkında açıklama yaptı. Başkan Nurlu, kurallara uymayanlara gerekli yaptırımları uygulayacaklarını söyleyerek;

“Pazaryerlerimizde hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği bizim için önceliklidir. Kurallara uymayanlara karşı gereken yaptırımları uygulamaktan çekinmeyeceğiz. Herkesin bu kurallara titizlikle uymasını rica ediyoruz” dedi.

Elektrik direğinde asılı ceset bulundu Elektrik direğinde asılı ceset bulundu

Belediye yetkilileri denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini ve kurallara uymayanlara gerekli yasal işlemlerin yapılacağını vurguladı.

Salihli'de Pazaryeri Denetimi 2 Tezgah Kapatıldı (3)

Muhabir: ELİF YILDIRIM