Manisa’nın Salihli ilçesinde 4 gündür devam eden yangından müjdeli haber geldi. CHP Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Salihli’de devam eden yangının önünün kesilerek kontrol altına alındığını açıkladı. 

Narin Güran'nın yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı Narin Güran'nın yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı


Sigara izmaritinden dolayı çıktığı tahmin edilen yangınlar rüzgarın etkisiyle ilçelere yayıldı. Gördes’te başlayan yangın şiddetli rüzgar nedeniyle önce Salihli daha sonra ise Gölmarmara ilçesine sıçardı. 4 gündür aralıksız devam eden yangın söndürme çalışmalarından müjdeli haber geldi. Manisa Büyükşehit İtfaiye ekipleri ve Orman Bölge Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 gündür aralıksız devam eden çalışmalar sonucunda Salihli’nin Kale mahallesindeki yangının kontrol altına alınarak söndürüldüğü açıklandı. 

"Yangının önü kesilerek söndürülmüştür"

Salihli’nin Kale mahallesindeki yangının söndürüldüğünü açıklayan CHP’li Bakırlıoğlu,


“Salihli ilçemizin Kale Mahallesi kırsalında ilerleyen yangının önü kesilerek söndürülmüştür. Manisa’mızın çeşitli bölgelerinde günlerdir süren yangınlarda gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personellerine çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU