Saruhanlı Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi için hayırsever iş insanı Yasir Kılıçaslan ile belediye arasında işbirliği protokolü imzalandı. 

Devlet Hastanesi’nin  Acil Servisi’ni genişletmek için Saruhanlı Belediyesi ve hayırsever iş insanı  Yasir Kılıçaslan arasında iş birliği protokolü imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine, Saruhanlı  Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Latif Çakmak, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Elmas ve hayırsever Sinerji Grup Boya Kimya ve İnşaat firmasından Yasir Kılıçaslan katıldı.

"Saruhanlımız için hayırlı olsun"

İmzalana protokol ile birlikte Acil Servis alanının genişleme çalışmaları start verecek.  Saruhanlı için büyük önem taşıyan Acil Servis genişletme projesi imzalanan protokol ile hayata geçecek.  Başkan Cıllı, Saruhanlılı vatandaşlar için daha rahat ve daha ferah bir ortamda sağlık hizmeti almaları için ellerinden geleni yapacaklarını açıklayarak;

Başınızda sıkışma hissi varsa dikkat: Uzmanı nedenini açıkladı Başınızda sıkışma hissi varsa dikkat: Uzmanı nedenini açıkladı

"Acil servisin fiziki koşullarının iyileştirilmesi Saruhanlımız için büyük önem taşıyor. Halkımızın daha rahat ve ferah bir ortamda sağlık hizmeti alması için bizlerde gerekli katkıyı sağlayacağız. Saruhanlımız için hayırlı olsun." İfadelerini kullandı.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM