Özgür Özel hafta sonu Manisa'ya geliyor Özgür Özel hafta sonu Manisa'ya geliyor

Liste yetişmediği için 31Mart Yerel Seçimleri’ne aday olamayan CHP’li eski Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa siyasetinde sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Partisinden aday olmayan Bilgin Saadet Partisi çatısı altında seçimlere girmek istedi ancak buradan da aday olamadı. 

Seçime giremeyen Bilgin, sosyal medyadaki paylaşımları ile sosyal medyadaki paylaşımları ile gündemden yer almaya ediyor. Son olarak yaptığı açıklamada Bilgin, Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü’nde dün itibari ile göreve başladığını duyurdu. 

"Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz"

Bilgin yaptığı açıklamada, “Değerli hemşehrilerim Genel Başkanım Özgür Özel ve B.Şehir Belediye başkanımız Ferdi Zeyrek tarafından görev şahsıma tevdi edildi. Şahsıma güvenleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 15.10.2024 Salı günü Uğur Mumcu parkı içindeki Muhtarlık işleri şube müdürlüğünde göreve başlayacağım. Geçmiş beş yıllık dönemde nasıl birlikte çalıştıysak aynı inanç ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Saruhanlı’mızın hakettiği hizmetleri CHP İlçe örgütü Ferdi Zeyrek başkanımızın destekleriyle en üst seviyeye çıkaracağız. Talihsiz bir yol kazası sonucu yerel seçimlere giremedik. Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah 2029’da meşale ve havai fişekler ile emanet ettiğimiz belediyemizi hep birlikte geri alacağız.” İfadelerine yer verdi.
Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı koordinatörlüğünde göreve başlayan Bilgin ziyaretine gelen vatandaşların tebriklerini kabul ederek hatıra fotoğrafı çekildi.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM