Kadınlar, çocuklar ve genç kızlara yönelik geniş spor olanakları sunan kulüp, bu hedef doğrultusunda önemli adımlar atıyor.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın öncülüğünde, kadın ve kız çocuklarının spora katılımını teşvik etmek amacıyla Kadın Voleybol, Kadın Futbol ve Badminton takımları kuruldu.

2014-2006 yılları arasında doğmuş sporculardan oluşan Kadın Voleybol takımı, kulüp bünyesinde yetişecek ve dört farklı kategoride Midi Kızlar, Küçük Kızlar, Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar müsabakalara katılacak. Kulüp yönetimi, sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak ve gelişimlerini desteklemek için tüm imkanlarını seferber etti.

Ekim-Kasım Aylarında Müsabakalar Başlıyor

Şehzadeler Belediyesi’nin Kadın Voleybol takımı başta olmak üzere, tüm spor takımları Ekim ve Kasım aylarında başlayacak olan müsabakalarda yer alacak.

Takımlar, bu döneme yoğun antrenmanlarla hazırlanırken, kulüp yönetimi sporculara gereken her türlü malzeme ve desteği sağlamaya devam ediyor.

Başkan Gülşah Durbay’ın talimatları doğrultusunda, sporcuların gelişimi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmıyor.

Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu

Şehzadeler Belediyesi Kadın Sporlarında Güçlü Bir Başlangıç Yaptı (1)

“Sporcularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam”

Şehzadeler Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökay Budak, kulübün altyapıya büyük önem verdiğini vurguladı. Budak,

"Kadınlarımızın ve genç kızlarımızın sporla buluşmasını sağlamak, onları bu alanlarda başarılı bireyler olarak yetiştirmek en büyük hedefimiz. Kulübümüz hem bölgemizde hem de ulusal düzeyde büyük başarılara imza atacak potansiyele sahip. Sporcularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Bu yolda başarı elde etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

   Şehzadeler Belediyesi Kadın Sporlarında Güçlü Bir Başlangıç Yaptı (3)

Muhabir: ELİF YILDIRIM