Şehzadeler Belediyesi’nin  'Çocuklar İle Manisa Tarihine Yolculuk' adı projesi, 23 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak.  

Proje çerçevesinde Aşağıçobanisa, Yukarıçobanisa, Karaoğlanlı, Sancaklıbozköy, Hacıhaliller ve Karaoğlanlı mahallelerinde okuyan öğrenciler, Manisa şehir merkezine getirilerek kentin önemli mekânlarını ziyaret etme fırsatı olacak.

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   Mahalledeki  Öğrencilere  Proje (1)

Proje ile ilk kez bu yerleri görme şansı elde edecek öğrenciler, Manisa'nın tarihini ve kültürel değerlerini yakından tanıyacak.

Öğrenciler, Şehzadelerpark, Tıp Tarihi Müzesi, Sultan Cami, Muradiye Cami, Kurşunluhan, Osmanlı ve Kurtuluş Savaşı Müzesi ve Çanakkale Şehitleri Müzesi gibi önemli yerleri ziyaret edecekler.

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   Mahalledeki  Öğrencilere  Proje (2)

Proje kapsamında öğrencilere Manisa’nın tarihini ve kültürel mirasını genç nesillere aktararak şehre olan aidiyet duygusunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

“Çocukların şehirlerine olan ilgisini ve sevgisini arttırmayı hedefliyoruz”

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay konuyla ilgili yaptığı açıklamada, , çocukların şehirlerine olan ilgisini ve sevgisini arttırmayı hedeflediklerini belirtti. “Bu proje ile hem gençlerimizin tarih bilincini geliştirmek hem de Manisa’mızın değerlerini tanıtmalarını sağlamak istiyoruz, ”dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU