Şehzadeler Belediyesi yaz boyunca çocuklar için açtığı kurslara bir yenisini daha ekledi. Yaz boyunca Manisalı çocukların oldukça sosyal geçirmesini sağlayan Şehzadeler Belediyesi açtıkları yüzme kurslarının yanı sıra Judo, Taekwondo ve Karate kurslarının da açılacağını duyurdu. 

Şehzadeler Belediyesi'nden Çocuklara Özel Kurs (3)

Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlenen  Judo, Taekwondo ve Karate kursları 7-14 yaş arası çocuklar çıcuklara yönelik olarak açılacak.Son başvuru tarihi 19 Temmuz olan kurslara kayıtlar Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek.

Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı yaklaşıyor Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı yaklaşıyor

Şehzadeler Belediyesi'nden Çocuklara Özel Kurs (4)

"Spor zihinsel gelişimde büyük bir rol oynamaktadır"

Bu kurs kapsamında çocuklarıspora teşvik etmek ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini amaçladıklarınısöyleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay;

"Şehzadeler Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatilini verimli ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini önemsiyoruz. Spor, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişiminde büyük bir rol oynamaktadır. Bu yıl da çeşitli spor dallarında uzman eğitmenler eşliğinde vereceğimiz kurslarla, çocuklarımızın hem eğlenmelerini hem de sporla iç içe bir yaz geçirmelerini hedefliyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Judo, Taekwondo ve Karate branşındaki kurslarımız başlıyor. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bu güzel etkinliklerimize davet ediyoruz. Kursumuzdan faydalanmak isteyen öğrencilerimiz 19 Temmuz tarihine kadar Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezimize başvurabilirler" dedi.

Şehzadeler Belediyesi'nden Çocuklara Özel Kurs (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR