Şehzadeler Belediyesi öğrencileri desteklemeye devam ediyor. 6-7 ve 8. sınıflar için yaz kursu düzenleyecek olan belediye öğrencilerin yazı daha verimli geçirmesini amaçlıyor. Yaz kursları 26 Haziran'da başlayacak. 
Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu kurslar, öğrencilere hem derslerinde destek olmak hem de yaz tatillerini eğitici ve eğlenceli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Türkçe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen, Matematik, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerini kapsayacak olan kurslarda alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek. Kurslara son başvuru tarihi ise 14 Haziran Cuma günü

“Aktivitelerle dolu bir yaz geçirecekler”

Gençlere Ve Öğrenciler Yönelik Projelere Devam Eden Şehzadeler Belediyesi Yaz Tatilini Verimli Geçirmek Isteyen Öğrenciler Için Kapsamlı Yaz Kursları Düzenliyor (1)

Öğrencileri eğitimde destekleyeceklerini vurgulayan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay,

"Gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak ve onların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak bizim önceliklerimiz arasında. Bu kurslar sayesinde öğrencilerimiz, hem akademik olarak desteklenecek hem de sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak aktivitelerle dolu bir yaz geçirecekler. Tüm öğrencilerimizi bu fırsattan yararlanmaya davet ediyorum," şeklinde konuştu.
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK