Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 22 Temmuz Salı günü GDZelektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi meydana gelecek. 

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 23 Temmuz Salı günü GDZelektrik tarafından 2 farklı planlı elektrik kesintisi meydana gelecek. Meydana gelecek olan elektrik kesintileri yaklaşık 6 saat sürecek.

Şehzadeler'deki ilk elektrik kesinti

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bugün gerçekleşecek olan elektrik kesintilerinin ilkinden 1 mahalle etkilenecek. Saat 07.00'de meydana gelecek olan elektrik kesintisi saat 13.00'e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik bir kesinti olması planlanıyor. Şehzadeler'de bugün meydana gelecek olan 6 saatlik kesintiden etkilenecek yerler ise şöyle;

  • Karayenice ( karayenice Karayenice Köy Yolu karayenice KARAYENİCE )

Şehzadeler'deki son elektrik kesintisi 

Bugün Şehzadeler'de gerçekleşecek olan elektrik kesintisi aynı zamanda ilçe genelinde en çok mahallenin etkileneceği elektrik kesintisi oldu. Kesinti id'si 3133014 olan elektrik kesintisi GDZelektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeni ile meydana gelecek. Saat 09.00'da başilayacak olan elektrik kesintisinden 2 mahalle etkilenecek. Saat 09.00'da başlayacak olan elektrik kesintisi saat 15.00'e kkadar devam edecek. Şehzadeler'deki son elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler hangileri?

Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

İşte Şehzadeler'deki son elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler;

  • Halıtlı ( halıtlı )
  • Tekeliler ( Tekeller Köyü İç Yolu )
Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU