Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 3 Ağustos Cumartesi günü 4 farklı elektrik kesintisi meydana gelecek. GDZelektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle 6 saatlik bir kesinti yaşanacak. Şehzadeler’de bugün meydana gelecek olan elektrik kesintilerinden 5 mahalle etkilenecek. 


Şehzadeler’deki ilk kesinti

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bugün gerçekleşecek olan elektrik kesintisi saat 09.00’da başlayacak ve saat 15.00’e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik bir kesinti meydana gelecek. Şehzadeler’de meydana gelecek olan elektrik kesintisinden hangi mahalle ve sokaklar etkilenecek? İşte Şehzadeler’deki elektrik kesintisinden etkilenecek yerler;

  • Tekeliler ( Tekeller Köyü İç Yolu )
  • Halıtlı ( halıtlı )

Şehzadeler’deki 2’nci elektrik kesintisi

Şehzadeler’de bugün gerçekleşecek olan 2’nci elektrik kesintisi saat 07.00’de başlayacak ve saat 13.00’e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik bir kesinti meydana gelecek. Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle meydana gelecek olan elektrik kesintisinden Kağan mahallesi etkilenecek.

Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı

Şehzadeler’deki 3’üncü elektrik kesintisi 

Şehzadeler’de bugün saat 09.00’da başlayacak olan elektrik kesintisi saat 12.00’ye kadar devam edecek. Yaklaşık 4 saatlik bir kesinti yaşanması planlanırken, kesintiden ise Yeniharmandalı mahallesi etkilenecek. 

Şehzadeler’deki son elektrik kesintisi

 Şehzadeler’de bugün meydana gelecek olan elektrik kesintisi yaklaşık 6 saat sürecek. Saat 09.00’da başlayacak olan elektrik kesintisi saat 15.00’e kadar devam edecek. Kesinti id’si 3150433 olan elektrik kesintinden hangi mahalle ve sokaklar etkilenecek? İşte Şehzadeler’deki kesintiden etkilenecek  yerler?

  • Kaleköy ( kale KALEKÖY KALEKÖY kale kaleköy Kaleköy Caddesi Kaleköy Caddesi kaleköy kaleöy kaleöy )
Muhabir: ELİF YILDIRIM