Şehzadeler Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısında Çeşme Belediyesi ile kardeş kent ilişkisi kurulması kararını oy birliğiyle kabul etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bu iş birliği sayesinde sosyal, kültürel ve ekonomik projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

Mesafe kısalacak, zaman ve yakıttan tasarruf edilecek Mesafe kısalacak, zaman ve yakıttan tasarruf edilecek

Şehzadeler Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısının ilk oturumu, Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın başkanlığında gerçekleşti.

Toplantı, şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gündemde yer alan 18 madde, meclis üyelerinin katılımıyla görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Toplantıda konuşulan önemli maddelerden biri de Şehzadeler Belediyesi ve Çeşme Belediyeleri arasında kurulacak olan kardeş kent ilişkisi oldu. Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bu iş birliği sayesinde her iki şehrin potansiyelinin daha da artırılacağını ve karşılıklı olarak sosyal, kültürel ve ekonomik projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Meclis üyeleri, Şehzadeler Belediyesi’nin sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm gibi alanlarda iş birliği yapabilmesi için Çeşme Belediyesi ile kardeş kent ilişkisi kurulması önerisini oybirliğiyle kabul etti.

“Şehzadeler ve Çeşme, birlikte daha da büyüyecek”

Başkan Durbay, “Bu iş birliği hem belediyeler arası dayanışmayı güçlendirecek hem de halkımıza daha faydalı projeler sunmamızın yolunu açacak. Şehzadeler ve Çeşme, birlikte daha da büyüyecek” ifadelerinde bulundu.

Toplantının ardından meclisin ilk oturumu sonlandırıldı. Meclis ikinci oturumunu 14 Ekim saat 18:00'de yapacak.

Muhabir: ELİF YILDIRIM