Şehzadeler Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzur içinde bayram geçirebilmesi için yoğun bir mesai harcadı.  Belediyeye bağlı ekipler bayram boyunda koku, kötü görüntü ve hastalıklara karşı anında müdahale ederek gece geç saatlere kadar temizleme ve yıkama işlemleri gerçekleştirdi.

Manisa’nın Şehzadeler Ilçesinde, Kurban Bayramı Süresince Belediyeye Bağlı Ekipler Yoğun Mesai Harcadı (13)

İlaçlama yapıldı

Kurban kesimi sonrası oluşabilecek olumsuzlukları karşıda önlem alan belediye ekipleri ilçenin farklı mahallelerinde açılan 40 kurban çukurunu da ilaçlayarak korunaklı bir şekilde kapattı. 

Manisa’nın Şehzadeler Ilçesinde, Kurban Bayramı Süresince Belediyeye Bağlı Ekipler Yoğun Mesai Harcadı (11)

“67 mahallemizin tamamına özverili bir şekilde hizmet verdi”

Vatandaşların bayramı huzurlu bir şekile geçirmesi için yoğun çaba sarfettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, yaptığı  açıklamada, “Kurban kesim yerlerinde ve çevrede hijyenin sağlanması, halk sağlığının korunması için gereken tüm önlemleri aldık. Ekiplerimiz, 67 mahallemizin tamamına özverili bir şekilde hizmet verdi.  Halkımızın iyi bir bayram geçirebilmesi için gece gündüz çalışan personelimize emekleri için teşekkür ediyor, Şehzadeler halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

Manisa’nın Şehzadeler Ilçesinde, Kurban Bayramı Süresince Belediyeye Bağlı Ekipler Yoğun Mesai Harcadı (7)

Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu

Manisa’nın Şehzadeler Ilçesinde, Kurban Bayramı Süresince Belediyeye Bağlı Ekipler Yoğun Mesai Harcadı (4)

Muhabir: ÖZGE AY