Şehzadeler Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliği ile hayata geçen portatif havuzlar hizmete açıldı. Şehzadeler Belediyesi ve Manisa BÜyükşehir Belediyesi'nin ortak işbirliği ile birlikte Necatibey İlkokulu ve Ahmet Tütüncüoğlu okullarının bahçesinde hayata geçen portatif havuzlar hizmete açıldı. 

Şehzadeler'de Havuz Keyfi

Yaz aylarında öğrencilerin sosyalleşmesi için birçok projeyi hayata geçiren Şehzadeler Belediyesi bu sefer de Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak açtığı portatif havuzları hizmete açtı. 450 öğrencinin faydalandığı  bu havuzlarda yaz boyu eğitmenler ve cankurtaranlar eşliğiile birlikte yüzme öğrenme fırsatı elde edecekler.

Şehzadeler'de Havuz Keyfi2

"Birçok etkinliği hayata geçirdik"

Şehzadeler'de yaşayan öğrencilerin yaz aylarının daha verimli ve güzel geçmesi için son hız çalışmlarına devam eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay;

 “Öğrencilerimizin yaz aylarını dolu dolu geçirmesi için birçok etkinliği hayata geçirdik. Bunlardan biri de Büyükşehir Belediyemiz ile ortak projemiz olan bu portatif havuzlarımız. Necatibey İlkokulu ve Ahmet Tütüncüoğlu Ortaokulu bahçelerinde kurduğumuz bu havuzlarımız, yaz ayları süresince gün boyu öğrencilerimize hizmet verecek” dedi. 

Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi

Şehzadeler'de Havuz Keyfi1

Hayata geçirilen buproje ile öğrencilerin yaz ayları hem verimli geçmişolacak hem de sosyalleşme fırsatları  bulunacak. Şehzadeler Belediyei çocukların yaz aylarının sağlıkl ıgeçmesi için çalışmalarına son hız devam ediyor. Çocuklarının az aylarında işinde usta eğitimciler tarafından aldıklarıkurslarda velileri memnun etti.


 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU