Şehzadeler Belediyesi çocuklar için özel bir proje hayata geçirdi.  Çocukların sosyal becerilerini geliştirmek, mahalle kültürünü geliştirmek ve oyun yoluyla öğrenmeye teşvik etmek amacıyla hayata geçen “Minik Eller, Büyük Hayaller” projesi  Adnan Menderes ve Kuşlubahçe Mahallelerinde düzenlendi.

Çocuklar için hayata geçen “Minik Eller, Büyük Hayaller” projesi, Şehzadeler Belediyesi bünyesinde bulunan kreş öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşiyor. İlçe mahallelerdeki çocuklar ile bir araya gelen öğretmenler, çeşitli oyunlar oynayarak boyama etkinlikleri düzenliyor. 

Şehzadeler'den Çocuklar Için Proje! Öğrenme Ve Oyun Bir Arada (5)

"Bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz”

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, “Minik Eller, Büyük Hayaller” projesi hakkında bir açıklama yaptı. Çocukların hayal gücünü destekleyen ve sosyalleşmelerini sağlayan projelere büyük önem verdiklerini açıklayan Başkan Durbay;

“Çocuklarımızın sosyal becerilerini geliştirirken aynı zamanda mahalle kültürünü pekiştirmek ve öğrenmeyi eğlenceli hale getirmek amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Çocuklarımızın hayal gücünü destekleyen ve onları sosyalleştiren bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz” dedi.


"Minik Eller, Büyük Hayaller" projesi, hafta boyunca her gün farklı iki mahallede düzenlenmeye devam edecek.

Şehzadeler'den Çocuklar Için Proje! Öğrenme Ve Oyun Bir Arada (4)

Ahmet Nazif Zorlu'dan Ferdi Zeyrek'e ziyaret Ahmet Nazif Zorlu'dan Ferdi Zeyrek'e ziyaret

Şehzadeler'den Çocuklar Için Proje! Öğrenme Ve Oyun Bir Arada (3)

Şehzadeler'den Çocuklar Için Proje! Öğrenme Ve Oyun Bir Arada (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM