Manisa’nın Selendi lçesinde gerçekleşen düğünde geline damadın arkadaşları tarafından 5 TL’lik banknotları birbirine ekleyerek hazırladıkları 20 metre uzunluğunda “para zinciri” taktı.

Uluslararası CGI Ödülü Yarışması'nın jürisi belli oldu Uluslararası CGI Ödülü Yarışması'nın jürisi belli oldu

Fadimenur ve Mustafa, Selendi eski cami  Mahallesi’nde davullu zurnalı eşliğinde Selendi belediye düğün salonunda kadar konvoy eşliğinde şehir turu yaptılar ve ardından düğün salonuna geldiler. Akşam burada kına gecesi düzenlendi danslar oyun havaları oynayarak stres attılar. Kına gecesinde damadın arkadaşları 5 TL’lik banknotları birbirine ekleyerek hazırladığı 20 metre uzunluğundaki para zincirini gelin Fatmanur ile Mustafa'nın boynuna taktılar. Düğünde bir baba ile kızının duygusal anları yürek sızlattı, baba İsmail kızı Fatmanur'un beline kuşağını bağlarken duygulu anlar yaşandı birbirlerine sarılarak gözyaşı döktüler.

babası İsmail Dündar ile birlikte gelin arabada bekleyen damad Mustafa'ya dışarıda bekleyen davul zurna eşliğinde teslim ederek gözyaşlarına hakim olamadı görüldü.

Düğünde damadın arkadaşları tarafından para zincirini hem sürpriz yapmak hem de anı kalması için böyle bir şey yaptığını söylediler. 

[ilgili-haber=33982]