TikTok'ta para kazanmak için göğüs dekoltesi vererek yayınlar yapan 'Laz kızı' son yayınında  kocası olduğunu söylediği bir kişiyle video çektiğini gören Sevda Türküsev çileden çıktı.

Canlı yayınları sırasında bana akıl vermeyin bana para verin diyen kadın gömleğinin düğmelerini açıp dekolte vermek isterken fazla açıldığını düşünüp birini kapatamaya çalışmış ama o düğme kopmuştu.  

Ünlü komedyene şok! Şahan Gökbakar’ın kaçak yapısı mühürlendi Ünlü komedyene şok! Şahan Gökbakar’ın kaçak yapısı mühürlendi

O anlar sonrası sosyal medyan gündeminden düşmeyen 'Laz Kızı' paylaşımlarına ve canlı yayınlarına devam etti. Açtığı bir canlı yayında eşinin de yanında olmasına rağmen göğüs dekoltesi vermeye devam ederken eşinin bu konu hakkında hiçbir şey dememesi sosyal medyada gündem oldu. 

"Yerin dibine batsın böyle özgürlük!"
"Bana akıl vermeyin para verin" diyen kadını gören Sevda Türküsev çıldırdı." Yeter Allah aşkına!" diyen ünlü isim paylaşımında "Bunlara müdahale edilemiyor mu? Bir kadın olarak, bir insan olarak bakanlarımıza yetkililerimize sesleniyorum. Yasaklayın ne olur şu mecrayı. Edep, haya, namus kalmamış ama adına özgürlük diyorlar. Yerin dibine batsın böyle özgürlük!" dedi.Sevda Türküsev "Kadın işi büyütmüş inanamadım gerçekten kocası mı" diyerek isyan etti.

Kaynak: haber merkezi