Ziyaret çerçevesinde Kulüp Başkanı Bülent Kanik, yöneticiler, sporcular ve antrenörlerle bir araya geldi. Huysuz, kulübün Türk judosuna sağladığı katkıları dile getirdi.

Judo (4)

‘Manisa Türk judosu için çok kıymetli’

Başkan Sezer Huysuz, ilk olarak Kulüp Başkanı Bülent Kanik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı açıklamada, Yunusemre Belediyespor’un Türk judosuna önemli katkılarda bulunduğunu vurguladu.Huysuz:‘Manisa, yetiştirdiği milli sporcularla Türk judosu için çok kıymetli bir ilimiz. Buradan yetişen sporcularımızın 2028 Los Angeles Olimpiyatları'na gideceğine inanıyorum. Manisa'mızın önemli kulüplerinden Yunusemre Belediyespor, ülkemize uluslararası müsabakalarda madalyalar kazandırıp altyapıdan çok sayıda milli sporcular yetiştirmiştir. Bu anlamda Yunusemre Belediyesi'ne ve Yunusemre Belediyespor'a judo altyapısına ve tüm amatör spor branşlarına verdiği destek için teşekkür ederiz. Türkiye Judo Federasyonu olarak belediyelerimizin judo ile ilgili yapacağı her projeye destek olacağız." dedi.

Ayrıca, Türkiye Judo Federasyonu olarak belediyelerin judo projelerine desteklerini vermeye devam edeceğini söyledi.

Judo (1)

Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler

Antrenmanları izledi

Kulüp Başkanı Bülent Kanik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Sezer Huysuz ve ekibine kongre sürecinde başarılar diledi. Ziyaretin ardından Huysuz, kulübün judo takımının akşam antrenmanını izleyerek sporcular ve antrenörlerle sohbet etti.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU