Sıla Doğu kara para aklama suçundan cezaevinde olan Dilan Polat'ın doğum gününü "Dilan'ım hayatımın en değerlisi, iyi ki doğdun. Buradan bu şekilde kutlamak bana öyle acı veriyor ki..." sözleri ile kutladı. 

Dilan Polat ile birlikte tutuklanan ancak geçtiğimiz aylarda serbest bırakılan Sıla Doğu kardeşinin doğum gününü sosyal meyda hesaplarından kutladı. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan cezaevinde olan Polat çifti sıksı gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak gönderdiği mektup ile gündem olan Dilan Polat bu sefer kardeşinin doğum gününü kutlaması nedeniyle gündeme geldi. 

Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada

Kardeşi Dilan Polat'ın doğum gününü kutlayan Sıla Doğo ski günlerden bir dürü fotoğraf paylaştı. Takipçileriyle Dilan'ın geçen seneden çekilmiş doğum günü videoları paylaşan Sıla Doğu, "Yanında değilim ama ruhum ve kalbim her saniye seninle" ifadelerini kullandı.

"Sensiz geçen her günü deftere yazdım"

Sosyal medya hesabı üzerinden kardeşi Dilan Polat'ın doğum gününü kutlayan Sıla Doğu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Dilan'ım hayatımın en değerlisi, iyi ki doğdun. Buradan bu şekilde kutlamak bana öyle acı veriyor ki... Yanında değilim ama ruhum ve kalbim her saniye seninle. Biliyorum, şu anki tek dileğin evlatlarına kavuşmak. Dilerim ki Rabbim sana evlatlarını hediye eder. Her saat duamdasın. Seni her şeyden çok seviyorum. Az kaldı, dayan Pembe Panterim. Seni çok özledim. Çok şey yazardım buraya ama yazamayacağım. Sensiz geçen her günü deftere yazdım. Geldiğinde beraber okuyacağız. Canım, takipçilerimiz, Dilan'ın dileğinin kabulü için lütfen dualarınızı esirgemeyin. Şu an ondan istediği tek şey dua. Allah'ım, ne olur bizleri kavuştur. Artık yaşadığımız bu kötü rüya bitsin. Doğum günün seni bize getirsin. Amin.

Sıla Doğu hapisteki kardeşi Dilan Polat'ın doğum gününü kutladı

Whatsapp Image 2024 07 21 At 20.14.21

Kaynak: HABER MERKEZİ