Celal Bayar Üniversitesi, Hafsa Sultan Hastanesi'nde refakatçi olarak kalan B.E isimli vatandaşımız hastanenin şu anda içler acısı durumda olduğunu iddia etti.

Manisa CBÜ, Hafsa Sultan Hastanesi'nde annesinin yanında refakatçi olarak kalan B.E bizlere ulaşarak hasta ve refakatçi odalarının, tuvaleterinin hiç hijyenik olmadığını söyleyerek sesini sağlık bakanlığına duyurmak istiyor. 

"Hastane değil çöplük resmen"
Hastanede annesinin başında 3 gündür refakatçı olarak kalan B.E;

"Her yer rezalet, pislik içinde. Şu an hastanede yatıyoruz ve hastane, hastane değil çöplük resmen birde burası üniversite hastanesi olacak Sağlık Bakanlığı da bunları denetlemiyor anlaşılan, bunu haber yaparsanız gerçekten vatandaşa büyük bir hizmet yapmış olacaksınız. İnanın koltuğa oturabilmek için anneme getirdiğim çarşafı koltuğa serdim ve öyle oturdum. Manisa CBÜ hastanesinin odalarının hali bu, lütfen bir gün gündüz gelip odaları, oda içindeki banyo, tuvalet, yataklar ve refakatçi yataklarını bir de siz çekim yapın. Temiz hizmet almak hepimizin hakkı" diyerek Manisa CBÜ, Hafsa Sultan Hastanesi ile ilgili şikayetlerini dile getirdi.

Lenfoma hastalığında erken teşhis hayat kurtarıyor Lenfoma hastalığında erken teşhis hayat kurtarıyor


 

Kaynak: MELİS BAYRAM