Manisa Valiliği, İl Planlama ve Koordinasyon Toplantısı düzenledi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıya, Manisa Valisi Enver Ünlü,  Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, şube ve bölge müdürleri katıldı. Toplantıda, Manisa'nın eğitim, sağlık, tarım, ulaşım ve diğer alanlardaki yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

"Yangınlar insan kaynaklı oluşuyor"

Çok sayıda projeden bahseden Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa'nın sorunlarının çözümü için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

Sokak Hayvanları Sorunu  Çözülecek! (2)

Ünlü,

"Mevsim normallerinin 12 derece üzerinde seyretmesi, orman yangınlarının iki kat üzerinde artığını  görüyoruz. Bütün kurumlarımız elinden geldiğince çalışmalarını sürdürüyorlar. Orman yangınlarının çıkış nedenlerine bakıldığında insan kaynaklı olduğunu görüyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor. Devam eden barınak projesi bulunuyor. Yüzde 85'i tamamlanmış bir proje olarak görüyoruz. Sokak hayvanları problemini okullar açılmadan halletmemiz gerekiyor. Bu konuda yapacağımız ne olursa Manisa Valiliği olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Toplantımızın yatırım uygulamalarında ortaya çıkan sorunların çözümüne katkıda bulunmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Sokak Hayvanları Sorunu  Çözülecek! (4)

Sokak Hayvanları Sorunu  Çözülecek! (5)

Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır

Sokak Hayvanları Sorunu  Çözülecek! (1)

Muhabir: ALİ GÖZEN