Eski Ülkü Ocakları Hukuk Başkanı Şenocak, "Gizli yürütülen soruşturma dosyasını Başbuğuma götürdüm” Eski Ülkü Ocakları Hukuk Başkanı Şenocak, "Gizli yürütülen soruşturma dosyasını Başbuğuma götürdüm”

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, belediye binasında düzenlediği toplantıda mimarlar ile bir araya geldi. Burada ilçe için önemli adımlar masaya yatırıldı. 

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan  Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önemli mesajlar verdi. 

Başkan Okur,

"Soma’daki Mimarlarımız ile Bir Araya Geldik! 
Soma Belediyesi olarak halka hizmet önceliğiyle çıktığımız bu yolda, ilçemiz için daha iyi neler yapabiliriz ve nasıl daha ileriye gidebiliriz sorularını düşünüyor ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu kapsamda, ilçemizin değerli mimarları ile bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinledik. Toplantıda, mimarlarımızdan gelen eleştirileri de dikkatle değerlendirdik.

Onların tavsiyelerini birer fırsat olarak görüyor ve bu doğrultuda hareket ederek, mimarlarımızın işini kolaylaştırmayı ve halkımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Mimarlarımızın katkıları, Soma’nın geleceği için büyük önem taşıyor ve ilçemizin kalkınması adına atacağımız adımların temelini oluşturuyor. 
Toplantımıza katılım sağlayan tüm mimarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Muhabir: ÖZGE AY