Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, seçim ödeminde verdiği sözlerden birini daha yerine getirdiğini açıklayarak çapraz parkın ilçedeki mahallelerde yasaklandığını duyurdu.

Şehzadeler’de ova yolları çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor Şehzadeler’de ova yolları çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor

5 caddede çapraz park yasaklandı

Manisa’nın Soma ilçesinde 5 caddede arabaları çapraz park etmek yasaklandı. Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, seçim çalışmaları döneminde ilçedeki vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Seçim vaatleri arasında Soma’nın en büyük sorunlarından biri olan park sorununu çözeceğini açıklayan Başkan Okur, ilçe merkezine yeraltı otoparkı için çalışmalara başladı.

Otoparkın ardından Başkan Okur, yolları işgal eden ve park alanını daraltan çapraz  parkın ilçedeki 5 caddede yasaklandığını açıklandı. Soma’da Atatürk Caddesi, Fatih Caddesi, İstiklal Caddesi, Hürriyet Bulvarı, 13 Eylül Caddesi’nde 3 Ekim Perşembe gününden itibaren çapraz park yapmak yasaklanacak.

"Çünkü bu şehir hepimizin!”

Başkan Okur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,

“Daha düzenli, daha yaşanabilir bir şehir için bir adım daha attık. Hep birlikte yeni park kurallarına uyarak şehrimizi daha da güzelleştireceğiz. Biliyoruz ki, küçük adımlar büyük değişimlere yol açar. Verdiğimiz sözleri bir bir tutmaya devam edeceğiz, çünkü bu şehir hepimizin!” ifadelerini kullandı

Muhabir: ELİF YILDIRIM