Manisa’nın Soma ilçesinde vatandaşların taleplerinin daha hızlı yerine getirilmesi için Çözüm Merkezleri kuruluyor. Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Çözüm Merkezleri hakkında bilgilendirme yapmak için mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Başkan Okur, muhtarlara Çözüm Merkezleri’nin işleyişi ve amaçları hakkında bilgi verdi.

Soma’da Çözüm Merkezi Kuruluyor! (4)


Başkan Okur, Çözüm Merkezi’nin, vatandaşların belediyeye ileteceği taleplerin daha hızlı ve pratik bir şekilde çözülmesini hedeflediğini belirtti. Çözüm Merkezlerin tüm resmi kurum ve kuruluşlar arasında köprü görevi göreceğini açıklayan Başkan Okur, bu siste sayesinde sorunların daha hızlı çözme kavuşacağını vurguladı. 

Şehzadeler Kent Konseyinde kadınlar meme kanseri farkındalığı için buluştu Şehzadeler Kent Konseyinde kadınlar meme kanseri farkındalığı için buluştu

Soma’da Çözüm Merkezi Kuruluyor! (3)

"Şikayetleri daha iyi takip edeceğiz"

Vatandaşların muhtarlar aracılığıyla merkezlere ulaşabileceğini söyleyen Başkan Okur,
“Muhtarlarımızın belediyemize ilettiği talepler, Çözüm Merkezi aracılığıyla daha hızlı bir şekilde değerlendirilip sonuçlandırılacaktır. Vatandaşlarımız, sizlerin aracılığıyla bu merkeze ulaşarak sorunlarına çözüm bulabilecek. Amacımız, hem muhtarlarımızın hem de vatandaşlarımızın bürokratik işlemlerle daha az uğraşarak sorunlarını çözüme kavuşturmasıdır. Ayrıca, mahallelerdeki vatandaşlarımızın en çok neyden şikayetçi olduğunu bu sayede daha iyi takip edebileceksiniz.” ifadelerini kullandı. 

Soma’da Çözüm Merkezi Kuruluyor! (2)

Başkan Okur, mahallelerde bulunan ek hizmet binalarının en kısa sürede faaileyete geçeceğini açıkladı. Soma’da ilk olarak, Avdan ve Cenkyeri mahallelerinde faaliyete geçecek olan ek hizmet binaları, vatandaşların Çözüm Merkezlerine daha hızlı erişmesinde yardımcı olacak. 

Hep birlikte var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Okur; “Hep birlikte ilçemiz için en iyisini yapmak adına var gücümüzle çalışacağız,” dedi. 


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM